Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Piata Avenue | Na predaj útulná chatka v srdci prírody - Horný Hričov | 0035

Interné ID: 0035
Ulica: Horný Hričov
Obec: Horný Hričov
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

Piata Avenue Vám ponúka exkluzívne na predaj nádhernú chatku s výmerou cca 40 m², ktorá je ideálna pre tých, ktorí hľadajú únik z každodenného zhonu. Chatka sa nachádza na vysporiadanom kaskádovitom pozemku o výmere 393 m².

Dispozícia pozostáva 1.PP ( pivnica o výmere 13 m2), 1.NP ( Dve miestnosti o výmere 24 m2) a taktiež je vytvorený priestor pod strechou. Chatka prešla viacerými rekonštrukciami a môže sa pochváliť novou strechou pokrytou odolnou hliníkovou krytinou, plastovými oknami, elektrickými rozvodmi zhotovené z medi a taktiež novou fasádou. Čo sa týka inžinierskych sieti, elektrika je zavedená, voda je prístupná formou studne. WC je riešené formou prenosného záchoda.

Táto chatka je ideálna voľba pre milovníkov prírody, ktorí hľadajú harmonické spojenie komfortu a prírodného prostredia. Nechajte sa unášať čarom Horného Hričova a vytvorte si miesto, kde budete môcť oddychovať a naberať nové sily.

Zaujala Vás táto ponuka? Kontaktujte nás ešte dnes na tel. čísle 0902 558 252 alebo e-mailom masny@piataavenue.sk. a zistite viac o možnostiach, ktoré tento jedinečný pozemok ponúka.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
393 m2
Typ zeme:
terasovitá
Úžitková plocha:
40 m2
Zastavaná plocha:
25 m2
Podlahová plocha:
40 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
40 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti