Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Tehlový rodinný dom, Radoľa- Kysucké Nové Mesto

Obec: Radoľa
Okres: Kysucké Nové Mesto
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
113 850 €

Popis nehnuteľnosti

Piata Avenue ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, ktorý poskytuje ideálnu príležitosť na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dom sa nachádza v obci Radoľa na rovinatom pozemku o rozlohe 592 m².

Popis domu:

Dispozícia: Dom pozostáva z obývacej izby, spálne, kuchyne, špajze, kúpeľne s toaletou a vstupnej chodby. Z chodby vedú schody do nevyužitého podkrovia, ktoré je možné zobytniť a vytvoriť tak ďalšie izby.

Podpivničenie: Celý dom je podpivničený. V pivnici sa nachádza kotol na pevné palivo, plynový kotol a bojler na teplú vodu, čo umožňuje rôzne možnosti vykurovania.

Prípojky: Dom je napojený na plyn, elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu.

Pozemok: Rovinatý pozemok o rozlohe 592 m² ponúka dostatok priestoru pre záhradu a súkromie. Nachádza sa tu aj veľké humno s možnosťou rôzneho využitia.

Výhody:

Rekonštrukcia: Dom je v pôvodnom stave, čo umožňuje novým majiteľom prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv a potrieb.

Dostupnosť: Dom je ihneď k dispozícii.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Lidl 5.minút pešo . V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na t.č.:0944/450 243, buganova@piataavenue.sk alebo na piataavenue.sk

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorú si môžete prispôsobiť a vytvoriť si domov podľa svojich predstáv, táto ponuka je pre vás ideálna.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Zastavaná plocha:
92 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
592 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Tatiana Bugáňová

Tatiana Bugáňová

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti